Vårt egna märke och historia

Välkommen till Aqua CollectionAqua Collection har 20 års erfarenhet av elegant mode för kvinnor

Visste du att vi gör det mesta av våra kläder själva? Att det är vår egen unika design? Vi är stolta över våra kollektioner och jobbar inför varje säsong hårt med att ta fram kvalité, form och färger som vi tror att ni kunder kommer tycka om. Vi har under 20 år jobbat med vad den svenska moderna kvinnan behöver i sin garderob. Allt från basplagg till klassiskt siden och eleganta kavajer med snygga kragar. Vår önskan är att du ska känna dig snygg, stilmedveten och inte minst bekväm med våra plagg – då har vi lyckats. Att kombinera lättburna kläder med design är för oss en självklarhet när vi tar fram nya modeller.

Aqua är en liten fin butik med mycket omtanke och stort engagemang när det kommer till svenskt dammode. Vi älskar vad vi gör och säljer, och hoppas att den stora kundkretsen vi idag har, fortsätter att växa och komma till oss – för Aqua tänker finnas kvar för dig som söker elegant och unikt mode – mycket länge till.

Läs mer om vår historia och plaggen som kommit att bli klassiskt sortiment här.

 

Kategorier: AQUA COLLECTION

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: