Shoppa i lugn, ro och värme på aquacollection.se

Hej i regnovädret!

Här i Stockholm har vi idag ett riktigt ruskväder som inte uppmuntrar till shopping på stan direkt. Då vill vi passa på att påminna om vår butik på internet, aquacollection.se. Här kan du handla i lugn och ro utan att behöva rusta dig med vattentäta skor och kläder. Och om du inte vet din storlek är ett måttband det enda du behöver vira runt dig. Vi har bra måttabeller till samtliga av våra kavajer, blusar och byxor. Vi skickar fraktfritt och du kan välja faktura för att slippa att betala med ditt kort!
Sidenkavaj i royal blue
Kavaj i 100% silke finns i royal blue eller smaragdgrönt.

Sist men inte minst.

Till er som ännu inte utnyttjat er blogg-rabatt (50kr) – passa på nu! Jag öppnar upp rabatten igen och nu till alla som läser vår blogg och den gäller tom 22 december 2012. Ange koden bloggrabatt i varukorgen vid din beställning.
Kanske ska du slå till på mirakelbyxan i varm modell om du inte redan gjort det? Det är en god idé då byxorna inte kommer att komma in igen pga total slutförsäljning i hela Europa. Mirakelsuccé med andra ord!
Svart mirakelbyxa med lätt fleece på insidan
Finns också i en beige (lera) nyans.

Vänlig Hälsning

Aqua Collection

Webbutik: aquacollection.se
Blogg: aqua-collection.se

Kategorier: AQUA COLLECTION, WEBBSHOP

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: