Jul i butik Aqua – vi har klapparna!

Jul hos Aqua CollectionJulhandla hos oss på Aqua

Vi har både fina klappar och kläder för fest. Vem blir inte glad för silkespolo, sidenblus eller sidentopp i julklapp? Och passa på att göra dig själv snygg i vår nya festkavaj. Kavajen är i finaste Shantungsiden och passar utmärkt till julhelgernas alla festligheter.

Sidenblus och med topp har vi fortfarande paketpris på, så passa på innan jul. Eller två toppar, de också i helsiden, är det bättre pris på (endast i butiken på Östermalm, Sthlm), så då kan du få två paket klara på en gång! Självklart har vi bytesrätt om storleken inte skulle passa.

Fler ullbyxor

Nya ullbyxor är på ingång och beräknas levereras i slutet av denna veckan. Håll utkik på bloggen aqua-collection.se för information om när de hänger i butiken. Vi kommer ha svarta och antracitgrå i sortimentet. Några i marin finns också kvar. Storlekar 34-48, pris 995:-

Öppetider under julhelgen

I jul har vi öppet alla vanliga dagar mellan jul och nyår. Lördag 5 januari 2013, trettondagsafton, håller vi stängt. För mer information om tider och dagar, se vår sida med butiksinfo här som vi kommer uppdatera de närmsta dagarna.

Webbutiken

Webbutiken håller öppet alla dagar, alla tider. Där finns vi också att nå via e-post. Har du frågor om dina beställningar är det alltid bättre att skicka oss ett e-postmeddelande, då får du svar både bäst och snabbast.

Välkommen!

Kategorier: AQUA COLLECTION, WEBBSHOP

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: